New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

    BUDEASA: NU RATA! CURSURI GRATUITE PENTRU COPII

    Budeasa: Nu rata! Cursuri gratuite pentru copii. Luni, 2 octombrie 2017, în comuna argeșeană Budeasa vor reîncepe cursurile gratuite pentru copiii din localitate. În cursul acestei săptămâni se pot face ultimele înscrieri.

    Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

    Primăria și Consiliul Local Budeasa, prin intermediul Centrului Cultural pentru Școlari Budeasa, au pentru copii următoarea ofertă de cursuri:

    -Limba engleză

    Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

    -Pictură/desen

    -Teatru/abilități practice

    -Dans modern

    -Dans popular

    -Zumba Kids

    -Chitară

    -Curs Interactiv – recreativ (oră de cultură generală: dezbateri și vizionare de film educativ pe diverse teme culturale, șah și codul bunelor maniere).

    Cursurile se vor desfășura de luni până vineri inclusiv, între orele 14 și 17, la Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa și la sala de sport de la Școala Calotești. Toate cursurile și transportul sunt gratuite.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3