NOR CURIER 930X122

budeasa

BUDEASA: VESTE DE MILIOANE

În Budeasa, comuna argeșeană condusă de primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto), administrația locală derulează sau urmează să materializeze numeroase proiecte.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Primăria profită de orice oportunitate pentru a atrage cât mai multe fonduri pentru concretizarea proiectelor de dezvoltare.

De exemplu, Primăria a depus, alături de alte 36 de unități administrativ teritoriale din județul Argeș, un proiect la Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale din Târgoviște. Administrația locală din Budeasa solicită 1,5 milioane de euro, bani necesari pentru extinderea rețelei de canalizare.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Cererea de finanțare este întocmită pe submăsura 7.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală.

De asemenea, și pe Grupul de Acțiune Locală s-au făcut demersuri pentru obținerea de fonduri pentru amenajarea de locuri de joacă în fiecare sat al comunei.

Administrația locală din Budeasa consideră că există mari șanse ca finanțările să fie obținute. În funcție de obținerea finanțărilor și ulterior procedurilor de desemnare a firmelor constructoare, vor fi stabilite termenele de execuție.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3