Jupiter 930 x 122

budeasa

BUDEASA: VESTE DE MILIOANE

În Budeasa, comuna argeșeană condusă de primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto), administrația locală derulează sau urmează să materializeze numeroase proiecte.

Citiți și: (VIDEO) ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE ÎN BUDEASA. APELUL PRIMARULUI

Primăria profită de orice oportunitate pentru a atrage cât mai multe fonduri pentru concretizarea proiectelor de dezvoltare.

De exemplu, Primăria a depus, alături de alte 36 de unități administrativ teritoriale din județul Argeș, un proiect la Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale din Târgoviște. Administrația locală din Budeasa solicită 1,5 milioane de euro, bani necesari pentru extinderea rețelei de canalizare.

Citiți și: (VIDEO) MECIUL VEDETELOR ÎN BUDEASA

Cererea de finanțare este întocmită pe submăsura 7.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală.

De asemenea, și pe Grupul de Acțiune Locală s-au făcut demersuri pentru obținerea de fonduri pentru amenajarea de locuri de joacă în fiecare sat al comunei.

Administrația locală din Budeasa consideră că există mari șanse ca finanțările să fie obținute. În funcție de obținerea finanțărilor și ulterior procedurilor de desemnare a firmelor constructoare, vor fi stabilite termenele de execuție.

Donaris 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066