EcoMoto 930×122

autobuze

CÂND ÎI PLOUĂ ÎN AUTOBUZ, DIRECTORUL ROTARU VEDE ”ATACURI LA PERSOANĂ”

Când îi plouă în autobuz, directorul Rotaru vede ”atacuri la persoană”. Un piteștean a filmat cum plouă într-un autobuz Publitrans (AICI, detalii și imagini).

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Deranjat de articolul în care, pornind de la aceste imagini, le atrăgeam autorităților atenția asupra condițiilor de transport din autobuzele municipalității, directorul general de la Publitrans, Manuel Vasile Rotaru, ne-a contactat telefonic.

Nu pentru a prezenta un punct de vedere oficial cu privire la problema sesizată, nu pentru a anunța măsuri și nici pentru a-și cere scuze publicului călător. Nu! Directorul Rotaru ne-a sunat pentru a ni se plânge că articolele publicate de ePitești sunt ”un atac la persoană” și ”super tendențioase” și că nu „Rotaru și Ionică (n.r. – primarul Piteștiului) sunt de vină”.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Stimabile, a prezenta realitatea nu este un atac la persoană! Autobuzele în care te sufoci de căldură vara și în care plouă toamna sunt reale, nu invenții. Poate că de la volanul autoturismului pe care îl conduceți sau din biroul de șef nu se vede. Văd și simt pe pielea lor piteștenii care, în schimbul unui bilet deloc ieftin, ba din contră, ar merita un transport civilizat.

Onorabile, nu primarului Ionică trebuie să-i luați apărarea! Nu Ionică vă plătește salariul, ci contribuabilul piteștean. Contribuabilul pe care trebuie să îl tratați cu respect maxim, oferindu-i condiții europene de transport și răspunsuri ferme ori de câte ori vă sesizează o problemă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90