930 x122 grota rece

casa casatoriilor

IATĂ CÂŢI BANI DĂ PRIMĂRIA PENTRU VIITORUL SEDIU AL CASEI CĂSĂTORIILOR!

Consiliul Local Piteşti a dat aviz de principiu pentru începerea negocierilor cu Camera de Comerţ şi Industrie Argeș în vederea cumpărării unui imobil situat chiar lângă Primărie şi în care a funcţionat până de curând un restaurant.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Clădirea a fost renovată în ultimii ani de investitori privaţi, fiind alocați în acest sens peste 200.000 de lei, iar acum Camera de Comerţ a decis să scoată imobilul la vânzare. Suma solicitată se ridică la 550.000 de euro.

Primăria este interesată deoarece vrea să amenajeze aici Casa Căsătoriilor. Pentru clădirea în care funcţionează în prezent Casa Căsătoriilor municipalitatea plătește o chirie lunară de 2.000 de euro, iar proprietarii au cerut pe ea 1.200.000 de euro dacă Primăria vrea să o cumpere. Unii consilieri locali sunt de părere că în cazul în care se va negocia bine se va putea obține pentru clădirea de lângă Primărie chiar un preț mai bun decât cel solicitat.

Citiți și: Cerere nemaivăzută! Ce pățește un piteștean, în Prundu

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • camelia coman spune:

    ESTE ABSOLUT AIUREA CA LOCATIE . NU AI CUM SI UNDE SA PARCHEZI MASINA. ESTE INTRE BLOCURI SI PENTRU LOCATARI O SA FIE COSMAR .SPATIUL ESTE MIC .O ALEGERE GRESITA RAGANDITI UTILIZAREA .

  • Variante spune:

    nu se justifica ca si iesire de cash in contextul actual. pretul este f mare! pentru asa ceva se sta cu chirie bine mersi 20 de ani. optiuni renegocierea chiriei actuale la eur 1500, chirie in cladirea noua (dar nu cumparare), alta cladire de inchiriat intr-o zona usor accesibila

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90