EcoMoto 930×122

buget

CE INVESTIȚII FACE MIOVENIUL CU UN BUGET DE 28.000.000 DE EURO

Consiliul Local Mioveni a aprobat aseară bugetul orașului pentru anul 2020. Bugetul se ridică la echivalentul a 28.000.000 de euro, potrivit Primăriei.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Este o sumă mai mică decât în anii precedenți. Motivul îl explică Ion Georgescu, primarul Mioveniului: “Cu toate că eforturile din ultimul an ale Primăriei s-au concretizat prin creșterea gradului de încasare și reducerea sumelor restante de la populație, bugetul din acest an este sub așteptările noastre.

Motivul îl constituie o decizie a Guvernului prin care mare parte a cotei defalcată din TVA nu a mai fost virată de stat către bugetul local”.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Precizăm că bugetul aprobat aseară prevede în primul rând realizarea proiectelor aflate în curs de derulare, ca de exemplu alimentarea cu gaze în Clucereasa, construirea unui pod rutier în cartierul Racovița (foto), finalizarea Sălii Sporturilor și noi investiții la Spitalul Mioveni.

În ședința de aseară a Consiliului Local Mioveni, bugetul orașului a fost aprobat cu 16 voturi pentru și 3 împotrivă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90