Donaris 930 x 122

amenzi

23 DE PRIMĂRII DIN ARGEȘ RISCĂ O AMENDĂ DE PÂNĂ LA 100.000 DE LEI „DE CĂCIULĂ”

Prefectul judeţului, Mihai Oprescu (foto), anunță că primăriile din Argeș care până pe 1 martie nu au încheiat inventarierea terenurilor, inventariere cerută prin lege, riscă să fie amendate. O amendă poate ajunge până la 100.000 de lei.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

23 de primării din Argeș nu s-au încadrat în termenul respectiv, astfel încât ar putea fi amendate în perioada următoare.

Cele 23 de primării cu probleme erau, la data de 1 martie, cele din municipiul Curtea de Argeș, orașul Costești și comunele Bârla, Buzoeşti, Căteasca, Cepari, Ciofrângeni, Ciomăgeşti, Cocu, Cotmeana, Davideşti, Domneşti, Drăganu, Mihăeşti, Mioarele, Miroşi, Nucşoara, Pietroşani, Sălătrucu, Stolnici, Suseni, Teiu şi Valea Danului.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

Amintim că inventarierea terenurilor se află în sarcina autorităţilor locale, care trebuie să găsească suprafeţe de teren disponibile pentru retrocedare.

Recent Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor a dat Argeșul ca exemplu negativ în această chestiune: http://epitesti.ro/stiri/rusine-argesul-dat-exemplu-negativ-de-anrp/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3