NOR CURIER 930X122

autobuz

CE SE ÎNTÂMPLĂ AZI PE LINIA RĂZBOIENI – ARPECHIM

Ce se întâmplă azi pe linia Războieni – Arpechim. Astăzi, 5 iunie 2017, este ultima zi de testare pe străzile Piteștiului a autobuzului electric de fabricație poloneză Solaris Urbino E12.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Anunțul îl face societatea Publitrans, care precizează că azi autobuzul va circula pe linia 3B, Războieni – Arpechim. Ca și până acum, călătoriile vor fi gratuite, conform sursei citate.

În cursul zilei de mâine autobuzul electric va părăsi Piteștiul și va ajunge, tot pentru testări, în Craiova, informează primarul Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Amintim că Primăria Pitești vrea să cumpere pentru Publitrans, cu bani europeni, 25 de autobuze electrice. Firma producătoare va fi aleasă în urma viitoarelor proceduri legale de achiziție. O variantă ar putea fi chiar autobuzul polonez Solaris Urbino E12.

Amănunte și imagini cu autobuzul electric adus pentru testare în Pitești, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3