930×122 CAPRA 5

budeasa

COMUNA DIN ARGEȘ ÎN CARE CURĂȚENIA E PĂZITĂ CU SFINȚENIE

Comuna din Argeș în care curățenia e păzită cu sfințenie. Fiecare locuitor din Budeasa are obligația legală, dar și morală, să mențină curățenia atât în propria lui gospodărie, cât și în zonele din dreptul acesteia.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Curățarea spațiului din fața curții este obligatorie, persoanele care nu respectă această regulă riscând amenzi între 100 și 200 de lei.

În comuna argeșeană Budeasa, comună administrată de primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto), polițiștii locali au lunar acțiuni pentru a verifica dacă șanțurile sunt decolmatate și dacă este menținută curățenia în fața gospodăriilor.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Budeasa, ”aruncarea sau depozitarea pe domeniul public sau privat, precum și în alte locuri publice a reziduurile menajere și vegetale, a molozului și a altor reziduuri, precum și a altor materiale de orice fel” se sancționează cu amenzi cuprinse între 200 și 1.000 de lei.

De asemenea, locuitorii comunei Budeasa au obligația ca pe timpul iernii să curețe gheața sau zăpada din dreptul prorietăților pe care le dețin.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90