930 x122 grota rece

budeasa

COMUNA DIN ARGEȘ ÎN CARE SĂTENII COLECTEAZĂ SELECTIV GUNOIUL

Comunei argeșene Budeasa i s-a decernat premiul I la Gala EcoAtitudine pentru cantitatea mare de deșeuri colectate selectiv de fiecare locuitor.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Premiul a fost oferit în Pitești, la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu”, în cadrul campaniei naționale de educație ecologică și mediu ”EcoAtitudine (2016 – 2020): Responsabilitate, Informație, Acțiune”, ediția a VIII-a.

”Premiul este al cetățenilor, al gospodarilor din comuna noastră. Le mulțumesc că au înțeles importanța deprinderii acestui obicei de a selecta gunoiul pe categorii înainte de a-l preda spre colectare! Le mulțumesc că au făcut eforturi ca să respecte aceste noi reguli și că s-au implicat atât de mult în colectarea selectivă!

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Eforturile dumneavoastră au dat roade! Trebuie să continuăm colectarea selectivă și să creștem cantitățile, astfel încât taxa de gunoi să se mențină la valoarea de 5 lei de persoană și să nu fim obligați să o creștem la 7 lei, ca penalizare pentru că nu am mai colectat selectiv.”, transmite primarul din Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru (foto), într-un mesaj către locuitorii comunei.

Din județul Argeș în proiectul „EcoAtitudine (2016 – 2020): Responsabilitate, Informație, Acțiune” au participat 54 de localități.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90