930×122 CAPRA 5

administrator

CONCURS PENTRU ADMINISTRATORI DE BLOC

Mâine, 13 martie, de la ora 14, la Primăria Piteşti va avea loc un examen scris pentru atestarea în meseria de administrator de imobile.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Concursul li se adresează persoanelor fizice care doresc să aibă această calitate, indiferent dacă în prezent lucrează sau nu ca administratori. La concurs s-au înscris 48 de competitori. Cei care vor obţine la evaluarea scrisă minim nota 7 vor intra apoi la o probă de interviu. Lucrările vor fi corectate de o comisie specială în termen de 10 zile.

Conform legii, o asociaţie de proprietari trebuie să fie administrată de personal calificat, iar Primăria este cea care acordă atestarea necesară. Preşedinţii asociaţiilor care angajează administratori fără atestat de la Primărie riscă să primească amenzi de până la 2.000 de lei.

Citiți și: Bilanțul nenorocirii din Curtea de Argeș: Victime multiple și un decedat

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3