930X122 MAIA

armand călinescu

CONTRACT PENTRU REABILITAREA LICEULUI „ARMAND CĂLINESCU”

 

Citiți și: Argeș. La școală, ca la bar! Elevi prinși fumând într-o unitate de învățământ

Contractul în valoare de 29.028.209 de lei, din care 5.184.637 de lei contribuția Uniunii Europene, pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului „Armand Călinescu” din Pitești a fost atribuit.

Patru firme și asocieri au depus oferte: Delta Termo Construct, Energomontaj Grup, asocierea Tehno Fluid Solutions – Alpha Design-Build Group și firma Top Line Construct împreună cu Proinstal Pipe.

Citiți și: Procurorii cer ARESTAREA elevului care și-a atacat profesoara cu un cuțit

Asocierea condusă de Tehno Fluid Solutions a fost desemnată câștigătoare. Tehno Fluid Solutions lucrează în prezent și la reabilitarea și modernizarea Pieței Primăriei.

Proiectul de la „Armand Călinescu” vizează o reabilitare completă a celor trei corpuri de clădire existente în curtea liceului, lucrările constând în recompartimentări, refacere finisaje, refacere instalații electrice, termice, sanitare și de incendiu, ventilație și climatizare, montarea de panouri fotovoltaice, lucrări de consolidare și de eliminare a infiltrațiilor de apă, reabilitare termică a clădirilor, înlocuirea învelitoarei la corpul C1, modernizarea amfiteatrului și a salii de festivități, precum și dotarea laboratoarelor și a sălilor de clasă cu table inteligente.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3