930×122 POSADA 5

armand călinescu

CONTRACT PENTRU REABILITAREA LICEULUI „ARMAND CĂLINESCU”

 

Citiți și: Schimbare radicală privind admiterea la liceu! „E scandalos!”

Contractul în valoare de 29.028.209 de lei, din care 5.184.637 de lei contribuția Uniunii Europene, pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului „Armand Călinescu” din Pitești a fost atribuit.

Patru firme și asocieri au depus oferte: Delta Termo Construct, Energomontaj Grup, asocierea Tehno Fluid Solutions – Alpha Design-Build Group și firma Top Line Construct împreună cu Proinstal Pipe.

Citiți și: Reacția distrugătoare a lui Tudosoiu față de directoarea liceului de bătăuși

Asocierea condusă de Tehno Fluid Solutions a fost desemnată câștigătoare. Tehno Fluid Solutions lucrează în prezent și la reabilitarea și modernizarea Pieței Primăriei.

Proiectul de la „Armand Călinescu” vizează o reabilitare completă a celor trei corpuri de clădire existente în curtea liceului, lucrările constând în recompartimentări, refacere finisaje, refacere instalații electrice, termice, sanitare și de incendiu, ventilație și climatizare, montarea de panouri fotovoltaice, lucrări de consolidare și de eliminare a infiltrațiilor de apă, reabilitare termică a clădirilor, înlocuirea învelitoarei la corpul C1, modernizarea amfiteatrului și a salii de festivități, precum și dotarea laboratoarelor și a sălilor de clasă cu table inteligente.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90