930 x122 grota rece

agrosemcu

CONTRACTE BĂNOASE ÎN ȘCOLILE DIN ARGEȘ

Autoritățile județene au demarat procedura de achiziţie pentru produsele de panificaţie şi lactate distribuite în şcoli în cadrul programului „Lapte și corn”, pentru perioada 2017-2023. Informația ne-o furnizează Instituția Prefectului – Județul Argeș.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

După cum v-am mai informat, în Argeș produsele de panificaţie vor fi distribuite de asocierea Lido Gîrbea SRL (din comuna Păulești, județul Prahova) şi Agrosemcu SRL (din orașul Urlați, tot din Prahova), iar produsele lactate, de Lactag (din județul Argeș) pentru firma SC Matra SRL (din Olt).

Potrivit sursei citate, valoarea contractului pentru cele două firme care vor distribui produsele de panificație se ridică la aproape 1.782.000 de lei fără TVA.

Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!

Contractul parafat cu firma care va distribui produsele lactate depășește 4.311.000 de lei fără TVA, conform aceleiași surse.

Beneficiarii acestor produse sunt aproape 58.400 de elevi din judeţul Argeş din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi preşcolari de la grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore.

În ceea ce priveşte acordarea de fructe şi legume în școli, procedura de achiziţie încă nu a fost demarată, mai precizează Instituția Prefectului – Județul Argeș. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3