930×122 CAPRA 5

lazar_subprefect

Davidescu nu-i da concediu subprefectului Lazar

Pitesti. 27 aprilie 2010.
Concediul nu este pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste! Davidescu nu i-a aprobat concediul subprefectlui Lazar si l-a chemat pe acesta din nou la munca. In schimb Carstoiu se trateaza acasa, iar Lazar isi asteapta la birou inlocuitorul maghiar.

Subprefectul Adrian Lazar s-a intors in aceasta dimineata din nou la munca dupa doar o jumatate de zi de concediu medical. Desi luni dimineata, Lazar si-a depus cererea de concediu medical, in cursul serii a fost informat ca nu i-a fost aprobata de catre prefectul Gheorghe Davidescu, deoarece celalalt subprefect, Ion Carstoiu are unele probleme medicale si va lipsi din Institutia Prefectului cel putin doua saptamani. In ciuda semnalelor care il dau ca si inlocuit cu un inalt functioar public maghiar, Adrian Lazar spune ca nu se teme de aceasta decizie si ca va respecta intrutotul hotararile care au fost luate in cadrul aliantei de guvernare. Lazar mai spune ca in cazul venirii subprefectului maghiar nici nu va sta pe ganduri si va alege sa plece, decat sa fie luata in discutie ramanere sa si debarcarea lui Ion Carstoiu. Motivatia consta in faptul ca desi Carstoiu este un bun om politic, acesta se afla in pragul pensionarii si ii va fi destul de greu sa se orienteze acum catre un alt domeniu si o alta functie. In schimb Lazar, ca si prosper om de afaceri, se va intoarce cu drag in domeniul din care a venit si unde, spune el, este mai putina batatie de cat decat pe scaunul din prefectura.
Cu toate ca nimeni din cadrul Prefecturii Arges nu a declarat oficial ca a fost informat pe deplin in legatura cu aceasta situatie, prefectul Gheorghe Davidescu spune ca doreste ca noul subprefect, indiferent de etnie, sa fie un bun jurist.

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90