930X122 MAIA

budeasa

DE INTERES PENTRU LOCUITORII DIN BUDEASA

De interes pentru locuitorii din Budeasa. Din fondul forestier proprietate publică a comunei, Primăria Budeasa mai are de vânzare, din cantitatea alocată în acest an, câteva zeci de mc de lemne. Prețul este de 230 de lei/mc.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Cetățenii comunei Budeasa, localitate administrată de primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto), care vor să cumpere lemne pentru încălzirea locuințelor în sezonul rece 2018-2019 pot depune solicitare în acest sens la sediul Primăriei. Cererea trebuie însoțită de o copie a actului de identitate.

Solicitările vor fi soluționate în limita cantității de lemne disponibile și în ordinea înregistrării acestora și se primesc până la epuizarea întregii cantități. O familie are dreptul la 2 mc de lemne de foc.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3