930 x122 grota rece

angajati

VAL DE PLECĂRI DIN PRIMĂRIE

Primăria Piteşti se confruntă cu un adevărat val de plecări, în special prin pensionare, iar angajaţii care se retrag refuză să mai continue activitatea, deşi ar avea dreptul legal să o mai facă.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, pune acest lucru pe seama faptului că salariile sunt mici – de exemplu, arhitectul-şef al municipiului câștigă circa 2.400 de lei lunar brut -, iar responsabilitatea este mare. Pe de altă parte sunt şi angajaţi care de teama DNA refuză să mai facă parte din comisiile de licitaţie, spune Ionică. Nu înțelegem de ce. Dacă sunt corecți, de ce să le fie frică?

„Ne-a plecat arhitectul-şef, Mihăiţă Zdrafcu, şi, deşi am organizat concurs pentru ocuparea postului, nu s-a prezentat nimeni! Ne-a plecat directorul economic Mariana Boncea, ne-a plecat contabilul-şef, Floarea Orăşanu, a ieşit la pensie şi directoarea de la Juridic, Elena Ţintilă Neacşu, s-a dus şi omul de la investiţii, Mihai Zaharescu, a plecat doamna Mihaela Ungureanu de la Urbanism… Unii pleacă şi anticipat la pensie!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Doar domnul secretar al municipiului, Iosiv Cerbureanu, nu a plecat, deşi se putea pensiona de vreun an şi jumătate. Domnul primar Tudor Pendiuc i-a semnat prelungirea mandatului pe post, dar nu se ştie cât va mai sta şi domnul Cerbureanu. Este o situaţie dificilă, dar trebuie să ne descurcăm aşa cum putem.”, se plânge viceprimarul Ionică.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3