930×122 CAPRA 5

angajati

VAL DE PLECĂRI DIN PRIMĂRIE

Primăria Piteşti se confruntă cu un adevărat val de plecări, în special prin pensionare, iar angajaţii care se retrag refuză să mai continue activitatea, deşi ar avea dreptul legal să o mai facă.

Citiți și: Pitești. O Honda – scrum după un accident grav în Centru, lângă ING BANK

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, pune acest lucru pe seama faptului că salariile sunt mici – de exemplu, arhitectul-şef al municipiului câștigă circa 2.400 de lei lunar brut -, iar responsabilitatea este mare. Pe de altă parte sunt şi angajaţi care de teama DNA refuză să mai facă parte din comisiile de licitaţie, spune Ionică. Nu înțelegem de ce. Dacă sunt corecți, de ce să le fie frică?

„Ne-a plecat arhitectul-şef, Mihăiţă Zdrafcu, şi, deşi am organizat concurs pentru ocuparea postului, nu s-a prezentat nimeni! Ne-a plecat directorul economic Mariana Boncea, ne-a plecat contabilul-şef, Floarea Orăşanu, a ieşit la pensie şi directoarea de la Juridic, Elena Ţintilă Neacşu, s-a dus şi omul de la investiţii, Mihai Zaharescu, a plecat doamna Mihaela Ungureanu de la Urbanism… Unii pleacă şi anticipat la pensie!

Citiți și: Pitești. Șoferi, atenție! Se pregătește ceva la Finanțe

Doar domnul secretar al municipiului, Iosiv Cerbureanu, nu a plecat, deşi se putea pensiona de vreun an şi jumătate. Domnul primar Tudor Pendiuc i-a semnat prelungirea mandatului pe post, dar nu se ştie cât va mai sta şi domnul Cerbureanu. Este o situaţie dificilă, dar trebuie să ne descurcăm aşa cum putem.”, se plânge viceprimarul Ionică.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3