930×122 CAPRA 5

bloc

DICĂ ÎȘI FACE BLOC ÎN PITEȘTI!

Dică își face bloc în Pitești! Un viitor bloc de locuințe cu patru etaje și spațiu comercial la parter ar urma să fie construit pe un teren intravilan de 288 de mp de pe strada Gârlei, nr. 4A, din zona Găvana-Nord.

Citiți și: Pericol la un bloc din Pitești!

Investiția îi aparține familiei lui Nicolae Dică. Informația ne este confirmată chiar de fostul fotbalist de excepție al lui FC Argeș și Steaua București și până de curând antrenor principal al FCSB: ”Da, este o afacere de familie, sunt și eu implicat”.

Inițiatorul proiectului este Sorin Adrian Dică, fratele lui Nicolae Dică. ”Este o afacere de familie, nu este mare. Vor fi trei garsoniere, trei apartamente și un spațiu comercial la parter”, ne declară, la rândul său, Sorin Adrian Dică. Acesta ne precizează că așteaptă aprobarea de către municipalitatea piteșteană a Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru a începe investiția.

Citiți și: Pitești: T. Irimia, acuzații grave firmei Titidan – Bloc construit ilegal în Centru pe un monument istoric

La parter va funcționa un spațiu comercial cu o suprafață construită de 52,18 mp. La etajele 1, 2 și 3 vor fi în total 6 locuințe (câte două la fiecare etaj), iar la etajul 4 va fi casa scării.

Se propune şi amenajarea a 30,25 de mp de spaţii verzi la sol, a unui număr de opt locuri de parcare pe platformă betonată şi a unui spaţiu de joacă pentru copii.

Accesul pietonilor și, respectiv, accesul autovehiculelor se vor face din strada, Gârlei printr-o alee.

Proiectul arhitectural este elaborat de S.C. Arhiama Pro Design S.R.L., care a mai făcut proiecte similare şi pentru alte investiţii imobiliare din Pitești. (Sursă foto: fanatik.ro) 

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570×90 MAIA