930×122 CAPRA 5

agif

DIG ÎN PARCUL CU MAL PRĂBUȘIT. CINE ÎL FACE

Dig în parcul cu mal prăbușit. Procedura de achiziție publică pentru construirea unui dig de apărare împotriva inundaţiilor în parcul Lunca Argeşului din Piteşti a fost câştigată de firma piteșteană SC ARGIF SA.

Citiți și: Ce s-a întâmplat în Lunca Argeșului întrece orice măsură! Nimeni nu se aștepta

Potrivit conducerii Primăriei, contractul va fi semnat pe 16 septembrie 2016, iar lucrările ar urma să fie gata în primăvara anului viitor. Ca de obicei, primarul Cornel Ionică nu precizează o dată exactă. Probabil din cauza faptului că, tot în mod „tradițional”, în Pitești termenele de execuție nu se respectă.

Conform sursei citate, 15 firme şi asocieri de firme au participat la procedura de achiziţie publică, iar ARGIF a oferit preţul cel mai mic: 1.691.165 de lei (faţă de 3.165.619 lei cât se estima iniţial că vor costa lucrările).

Citiți și: Pitești. Surpriză în această seară în Lunca Argeșului!

Din cauza lipsei unui dig de protecție, parcul, amenajat în zona Zăvoi cu bani europeni, a fost inundat de două ori. De asemenea, un mal s-a surpat. Deși de atunci au trecut nu mai puțin de 2 ani și 4 luni (!!!), malul tot surpat este! ePitești a atras atenția în legătură cu această situație rușinoasă: http://epitesti.ro/administrativ-3/lunca/. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90