New Profesional Consult 930 x 122

lunca argesului

Lunca Argeșului va fi de nerecunoscut

Lunca Argeșului va fi de nerecunoscut

Citiți și: Miracolul din Pitești: Povestea celui mai nou cartier

Parcul Lunca Argeșului va avea un nou punct de atracție!

Este vorba despre zona Pump Track, unde se va construit un skate park cu suprafață de 4498,50 mp, ce va fi, în prealabil, decopertată și nivelată corespunzător.

Citiți și: Va fi atracția piteștenilor în 2024. Deja e aglomerat

Mai apoi va fi amenajată cu gazon și asfalt, pentru sărituri roller, trick skate, etc.

Potrivit declarațiilor primarului, procedura de licitație pentru amenajarea zonei se află în desfășurare, termenul de execuție fiind de 6 luni.

Iată detalii referitoare la noul skate park:

,,O nouă zonă de recreere, dedicată adolescenților care iubesc provocările sportului pe role, va fi amenajată în Parcul „Lunca Argeșului”, parc preferat de tinerii bicicliști sau skateri.

Lunca Argeșului va fi de nerecunoscut

Procedura de licitație pentru amenajarea zonei se află în desfășurare, termenul de execuție fiind de 6 luni.

Cum va arăta noul zona Pump Track din Parcul Lunca Argeșului

Terenul studiat, în suprafață de 4498,50 mp, va fi decopertat și nivelat corespunzător, apoi amenajat cu gazon și asfalt, rezultând un skatepark ideal pentru sărituri roller, trickskate ș.a.

Amenajarea va beneficia și de aspersoare, sistem de drenare a apelor pluviale și iluminat stradal.

Skatepark-urile reprezintă o zonă pentru recreere sigură pentru tineri, promovează exercițiile fizice, este benefic pentru sănătatea mintală și emoțională a adolescenților, fiind eficiente și din punct de vedere al costurilor și contribuind la estetica zonei.”, se arată în comunicat.

Sursă foto: Facebook

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Nicoleta Șuțu spune:

    Numai canalizare nu e, deci se va suporta în continuare mirosul mașinilor ce trec cu resturile menajere pe toate aleile..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90