930X122 MAIA

atracții

Pitești: Noi atracții în Parcul “Lunca Argeșului”

Pitești: Noi atracții în Parcul “Lunca Argeșului”

Citiți și: A urmărit-o și a vrut să o violeze în toaleta unui parc din Pitești

Unul din locurile preferate ale piteștenilor pentru petrecerea timpului liber, Parcul „Lunca Argeșului”, și-a extins paleta de atracții, din această primăvară oferind iubitorilor de activități sportive zona „Aventura Parc” – trasee de parcurs, cu grade diferite de dificultate, accesul publicului fiind gratuit.

De astăzi, 30 iulie, vizitatorii parcului pot accesa noile linii de parcurs adăugate zonei Aventura Parc, în urma extinderii acesteia, după cum urmează:

Citiți și: Spectacol de muzică și dans în Parcul Lunca Argeșului!

Parcursul Acrobatului – parcurs cu grad mediu de dificultate, cu o lungime de 3,7 m, adresat copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 10-16 ani;

Parcursul Micului Acrobat – traseu ușor de parcurs, cu grad de dificultate redus, cu lungimea de 7,8 m, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-10 ani;

Parcursul Începătorului – modalitatea perfectă pentru copii și adulți de a-și testa și perfecționa atât abilitățile motrice, cât și de echilibru, dezvoltând puterea și încrederea în sine – lungimea liniei nou adăugate: 8,80 m.

Au fost, de asemenea, amplasate două noi linii de tiroliană cu scăunel, cu lungimi de 25 și de 35 de metri.

Spațiul de relaxare Hamac Natura a fost extins, prin montarea a 15 noi hamacuri profesionale, amplasate în Zona Picnic.

Municipalitatea atrage atenția asupra obligativității de a folosi aceste amplasamente conform regulamentului disponibil tuturor vizitatorilor acestui spațiu de agrement, expus în zona Aventura Parc.

“De asemenea, facem apel către toți utilizatorii accesoriilor amplasate în parc, atât în zona destinată jocurilor și activităților sportive, cât și în spațiile de relaxare, să le folosească responsabil, numeroase acte de vandalism și de distrugere a obiectelor destinate confortului vizitatorilor (bănci, perne, hamace etc.) fiind înregistrate săptămânal și sancționate de polițiștii locali, conform legislației în vigoare.”, atrage atenția Primăria Pitești.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Costel spune:

    Foarte frumos amenajata Lunca Argesului din punctul asta de vedere. Deci cine a venit cu ideea, jos pălăria.

    Doua remarci insa:
    1. Pernele de pe paleții aceia albi, au fost furate deja. Pt a evita astfel de activități de sustragere, se pot da pe baza de buletin. ( în mod similar se face în parcul Făget din Mioveni-dacă vrei sa faci grătar, lași buletinul și primești grilul)
    2. Au fost pus încă un rand de becuri gen instalație de iarna în capătul parcului, lângă zona vechiului loc de joaca pt copii, acela dezafectat făcut pe pământ. Zona aia este foarte departe de orice facilitate și nu beneficiază de nimic, deci sunt degeaba. Nu se duce aproape nimeni acolo și consuma curent aiurea. Ar fi indicat sa fie mutate exact în zona aceea cu multe hamace, venind practic în completarea celor existente. Deja zona actuala cu mese și scaune din paleții arata foarte bine iar cu hamacele iluminate ar fi superb. Nu implica investiții, decât mutarea instalației noi, cea din capăt și legarea de cea veche.

SMART KIDS 570×90