930 x122 grota rece

colegiu

prefectura11

DIRECTORII DE DECONCENTRATE, BĂGAŢI ÎN CORZI! VEZI CE LE-AU SPUS TECĂU ŞI OPRESCU!

Astăzi s-a desfășurat şedinţa lunară a Colegiului Prefectural Argeş, prima condusă de noul prefect.

Citiți și: România educată! O profesoară de română a venit beată la școală

Mihai Oprescu şi Florin Tecău, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, au avut o atitudine diferită de cea cu care directorii de servicii deconcentrate s-au obişnuit până acum, fiindu-le trasate „directive”.

„Aplecaţi-vă asupra activităţii de lucru cu publicul! Vreau ca în cel mai scurt timp să avem un plan comun de acţiune care să ducă la îmbunătăţirea situaţiei, iar oamenii să nu mai stea la cozi. Ghişeele să fie dotate cu tot ce trebuie din punct de vedere tehnic, dar şi cu oameni. Vreau soluţii punctuale, nu generalităţi! Am hotărât ca în perioada următoare angajaţi ai Prefecturii să meargă la fiecare instituţie deconcentrată în parte, fără să anunţe, şi să vadă de la caz la caz cum stau lucrurile.”, a anunțat prefectul.

Citiți și: Colegiul „Brătianu”, în top la vaccinare

„Vrem să fim informaţi rapid şi corect cu privire la tot ce se întâmplă. Când veniţi la Colegiul Prefectural nu mai prezentaţi materiale care plictisesc şi îngrozesc primarii! Sunt aceleaşi hârtii de ani de zile în care se mai schimbă pe ici, pe colo doar. Nu trebuie să stăm să ascultăm aceleaşi raporte de ani de zile!”, a spus, la rândul său, Florin Tecău. Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean a cerut, de asemenea, să se facă ordine în listele pentru alegerile europarlamentare, „iar morţii să dispară de pe liste, la fel şi persoanele care sunt plecate în străinătate.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3