Donaris 930 x 122

armand călinescu

(GALERIE FOTO) CUM VA ARĂTA COLEGIUL „A. CĂLINESCU” DUPĂ MODERNIZARE

Procedura de achiziție a lucrărilor de reabilitare a Colegiului „Armand Călinescu” din Pitești a fost demarată prin încărcarea în SEAP a documentației de atribuire, urmând ca ofertele executanților să fie depuse până pe 3 aprilie 2020, a anunțat cu puțin timp în urmă Primăria municipiului.

Citiți și: România educată! O profesoară de română a venit beată la școală

Municipiul Pitești, în calitate de beneficiar, a semnat contractul de finanțare nr. 4.678 cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, în calitate de Autoritate de Management, și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar, pentru reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic „Armand Călinescu”.

Vor fi făcute mai multe lucrări:

Citiți și: Veste mult așteptată pentru piteșteni! Se rezolvă o veche problemă a locuitorilor

-reabilitare termică;

-reabilitarea şi modernizarea spațiilor interioare (recompartimentări, refacere finisaje, refacere instalații electrice, termice, sanitare şi de incendiu, ventilație şi climatizare);

-înlocuirea învelitoarei la corpul C1;

-înlocuirea straturilor terasei necirculabile la corpul C2;

-lucrări de consolidare şi de eliminare a infiltrațiilor de apă;

-eficientizarea consumului de energie și producerea acesteia din surse regenerabile prin amplasarea de panouri fotovoltaice peste terasa necirculabilă de la corpul C2;

-conformarea construcției la exigențele impuse de legislația națională cu privire la protecția contra incendiilor;

-îmbunătățirea calității infrastructurii de educație și dotarea colegiului pentru asigurarea unui proces educațional la standarde europene.

Valoarea totală a proiectului este de 29.028.209,71 de lei, din care valoarea nerambursabilă se ridică la 11.905.520,88 de lei. Investiția este finanțată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3