NOR CURIER 930X122

bloc

DOAR DOUĂ BLOCURI REABILITATE TERMIC CU AJUTORUL PRIMĂRIEI

Primăria Piteşti a aprobat un aşa-numit program multi-anual de creştere a performanţei energetice a blocurilor pentru anii 2016 şi 2017.

Citiți și: Este OFICIAL: Schimbări majore la celebra școală de fotbal Aripi Pitești!

Conform datelor furnizate de municipalitate, este vorba de un sprijin care va fi acordat doar pentru două blocuri, ambele din centru. Primul – pentru care a fost elaborată şi documentaţia aferentă – este blocul 12A de lângă magazinul Trivale (are patru etaje şi 24 de apartamente).

Al doilea bloc este blocul „Mobilux” de lângă Piaţa „Vasile Milea” care are 10 etaje (la care se adaugă, pe lângă parter, şi un mezanin). În total, aici sunt 120 de apartamente.

Citiți și: Viața la bloc, tot mai scumpă!

Primăria contribuie cu 30% din suma necesară, Guvernul cu 50% iar asociaţiile de proprietari cu 20%. Lucrările vizează reabilitarea termică (prin anvelopare) a clădirilor respective. Deşi municipalitatea are intenţia de a ajuta cât mai multe asociaţii, marea problemă este aceea că asociaţiile nu dispun de fondurile necesare şi nu pot accesa, astfel, programul de creştere a performanţei energetice a blocurilor lor.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90