930 x122 grota rece

asociatii de proprietari

E JALE ÎN PITEȘTI! ASOCIAȚII DE PROPRIETARI, ”ÎNGHEȚATE” DE DATORII

E jale în Pitești! Asociații de proprietari, ”înghețate” de datorii. Peste 2 milioane de lei reprezintă suma pe care Termo Calor Confort, societatea de termoficare a municipiului, o are de recuperat de la asociații de proprietari din Pitești. Mai exact, datoria a 100 de asociații de proprietari este de 2.389.205,09 lei.

Citiți și: Ședințele adunărilor generale ale asociației de proprietari

Termo Calor a făcut publică lista celor 100 de datornici. Cea mai mare datorie este înregistrată de asociația de proprietari ”Ana Maria” (blocurile 45-46) de pe strada Trivale din cartierul cu același nume. Nu mai puțin de 228.524 de lei trebuie să recupereze societatea de termoficare a municipiului de la această asociație.

Cea mai mică datorie o înregistrează asociația de proprietari ”Venus” (blocul 48), tot din cartierul Trivale: 3.000 de lei.

Citiți și: Veste proastă pentru cei care au PFA!

Iată lista completă cu asociațiile de proprietari care au datorii la Termo Calor Confort (click pe imagini pentru mărire):

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3