930×122 CAPRA 5

administrator

EL CONDUCE CEA MAI GOSPODĂRITĂ ASOCIAŢIE DE BLOC DIN PITEŞTI!

Astăzi a avut loc în Primăria Piteşti festivitatea de premiere a asociaţiilor de proprietari care au câştigat concursul „Cea mai gospodărită asociaţie”, ajuns la cea de a patra ediţie. A fost desemnată o asociaţie câştigătoare pe întreg municipiul şi câte una pentru fiecare cartier (11 la număr).

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Cea mai gospodărită asociaţie din Piteşti este, în viziunea inspectorilor Primăriei, „Vidraru”, de la blocul A3 din Războieni. Echipa câştigătoare de la conducerea asociaţiei s-a format în urmă cu trei ani, atunci când preşedintele Gheorghe Ciurea (foto) a preluat funcţia de administrator, iar preşedinte a devenit profesorul Mihai Iancu. „Am găsit metode prin care locatarii să nu aibă datorii. De asemenea, tot blocul este izolat termic. Dacă faci treabă cu bună credinţă, este imposibil să nu apară rezultatele.”, ne-a spus Gheorghe Ciurea. În contul asociaţiei vor intra 2.500 de lei, bani cu care va fi reparată terasa blocului. Celelalte asociaţii au primit, fiecare, câte 1.000 de lei.

Printre administratorii premiaţi s-a numărat şi Ileana Curea, de la blocul D 30 din cartierul Popa Şapcă. Asociaţia condusă de ea, „Casa Noastră”, de la scara B, a luat premiul pentru „cea mai gospodărită asociaţie de cartier”. Interesant este că de la inițierea acestui concurs şi până acum Ileana Curea a câştigat de fiecare dată în zona Popa Şapcă şi de fiecare dată cu alt bloc.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90