Donaris 930 x 122

impozit

EXCLUSIV! CUM POŢI SĂ NU PLĂTEŞTI IMPOZITUL PENTRU CASĂ ÎN PITEŞTI

În şedinţa ordinară a Consiliului Local de joi, 28 ianuarie, va intra în dezbaterea aleşilor locali şi un proiect de hotărâre privind scutirea de la plata pentru impozitul pe clădiri pentru persoanele fizice, în anumite condiţii.

Citiți și: Incendiu violent în Argeș: Rulotă și locuință în flăcări

Proiectul prevede persoanele fizice vor fi scutite de la plata impozitului pe locuinţe, pentru o perioadă de cinci ani, cu începere de la data de 1 ianuarie a anului fiscal următor în care a fost efectuată intervenţia de creştere energetică a clădirii, dar şi după refacerea faţadelor.

Practic, persoanele care fac lucrări de reabilitare termică sau de creştere a „calităţii arhitectural-ambientale” a clădirilor pe care le deţin vor fi scutite în următorii cinci ani de la plata impozitului pe clădirile asupra cărora s-a intervenit.

Citiți și: Aceste persoane vor fi scutite de impozit!

Una intre condiţiile esenţiale pentru a beneficia de această măsură este ca persoanele fizice respective să nu aibă datorii la bugetul local.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90