930×122 CAPRA 5

budeasa

FELICITĂRI! TRUPĂ DE DANS DIN BUDEASA, PE PRIMUL LOC

Felicitări! Trupă de dans din Budeasa, pe primul loc. La Baza Sportivă din comuna argeșeană Bradu s-a desfășurat recent, în premieră în țara noastră, concursul de gimnastică și dans „D’ Aor România Grande Baila”.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

La eveniment, care a reunit echipe din Argeș și din alte județe, au participat și copiii de la Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa.

În urma competiției, grupa de dans modern din Budeasa a obținut primul loc la categoria ”Dans de caracter”, cu „Bollywood dance”. Câștigătorii au primit o cupă, medalii și diplome.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

”Rezultatul este rodul muncii copiilor și al îndrumătoarei Doinița Vîlcu. Le mulțumim pentru sprijinul acordat primarului Nicolae Mihail Rachieru și echipei Starfix Pitești!”, transmit reprezentanții Centrului Cultural pentru Școlari Budeasa.

Transportul copiilor a fost asigurat de Primăria și Consiliul Local al comunei Budeasa.

Amintim că toate cursurile organizate la Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa, inclusiv cursul de dans, sunt gratuite pentru copiii din localitate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3