930 x122 grota rece

deficit

DEFICIT URIAŞ DE LOCURI DE PARCARE ÎN PITEŞTI

Municipiul Piteşti se confruntă în continuare cu un deficit uriaş de locuri de parcare, după cum recunoaşte chiar viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

Conform spuselor acestuia, deficitul ar fi de circa 30.000 – 35.000 de locuri de parcare (raportat la numărul de maşini înregistrate în Piteşti). Cele mai multe probleme sunt în zona centrală, dar şi în unele cartiere sunt dificultăţi. Fără investiţii în parcări de mare anvergură sau fără crearea cât mai multor locuri de parcare la sol, problema se va acutiza în anii care urmează.

„Chiar dacă avem acest deficit de locuri de parcare, sunt investiţii făcute dar care nu sunt folosite la capacitate maximă. De exemplu, parcarea supraterană de lângă Biserica „Mavrodolu” din centru este folosită, în medie, la 75% din capacitate. Cea din piaţa Ceair – şi mai puţin. Noi vom continua însă să facem locuri de parcare, căutând şi soluţii pentru investiţii mai mari. Fondurile europene sunt cele mai importante în acest sens.”, ne-a declarat Cornel Ionică.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3