EcoMoto 930×122

bani

simfonie_lume_multa

ÎNCEPE MODERNIZAREA CASEI CĂRŢII DIN PITEŞTI

Consiliul Local Piteşti a aprobat alocarea sumei de 535.480 de lei, inclusiv TVA, pentru începerea, în curând, a unor lucrări de modernizare şi extindere a Casei Cărţii.

Citiți și: 77.000.000 de euro pentru un drum județean!

Vorbim despre o primă alocare de fonduri, deoarece investiţia este multianuală.

Lucrările vor consta în următoarele: adăugarea unei şape de completare, armată, pentru aducerea la acelaşi nivel a pardoselii spaţiului interior; va fi montată tâmplărie din aluminiu; pardoselile interioare vor fi completate cu acelaşi material care este deja pus în operă, respectiv mozaic veneţian; vor fi montate plafoane suspendate de gipscarton numai pe zona în care se face intervenţia; tâmplăria interioară va fi realizată din aluminiu cu geam semicristal; în exterior, grinzile vor fi finisate cu tencuială decorativă în culori deschise și stâlpii vor avea placajele de travertin refăcute în totalitate.

Citiți și: 2.000 de lei pentru tinerele mame!

Extinderea Casei Cărţii se va realiza la anul.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90