930×122 CAPRA 5

lunca argesului

INVESTIŢIE ÎN PARCUL LUNCA ARGEŞULUI

Investiție în parcul Lunca Argeșului. Pe lângă construirea digului de protecţie (lucrările sunt în derulare), în parcul Lunca Argeşului din Pitești se va derula o nouă investiţie. Proiectul este gata.

Citiți și: Ce s-a întâmplat în Lunca Argeșului întrece orice măsură! Nimeni nu se aștepta

Este vorba de reabilitarea terenurilor de sport cu suprafaţă sintetică din parc, terenuri afectate de inundaţiile din anul 2014 (inundaţiile sunt motivul pentru care se construieşte, din bugetul local, şi digul de-a lungul râului Argeş).

Potrivit proiectului, valoarea lucrărilor de reabilitare a terenurilor de sport este de 137.000 de lei. Inițial, Primăria anunțase 10.000 de lei și că lucrările vor fi încheiate până la vară.

Citiți și: Pitești. Pas imens pentru realizare. Ce se întâmplă în Lunca Argeșului

Lucrările vor fi făcute după parcurgerea etapelor de achiziţie publică şi finanţate din bugetul local.

Realizat cu bani europeni, parcul Lunca Argeşului a fost inundat de două ori în urma precipitațiilor abundente și a lipsei unui dig de protecție. Amănunte, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90