New Profesional Consult 930 x 122

iluminat public

INVESTIŢII ÎN PITEŞTI

Investiţii în Piteşti. Potrivit raportului de activitate pe care l-a înaintat Consiliului Local, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti și-a realizat în proporţie de 100% planul de investiţii pentru primele şase luni ale acestui an.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Cele mai importante lucrări realizate în perioada ianuarie-iunie 2019 sunt următoarele: reparaţii capitale ale sistemului video la stadionul „Nicolae Dobrin” (foto) – 99.872 de lei; studiu de fezabilitate pentru un sistem de irigaţii pe Calea Craiovei – 28.000 de lei;

reparaţii capitale şi consolidare a imobilului de pe Strada Victoriei, nr. 42, în care va funcționa noul sediu al Direcției pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești – 649.000 de lei; extindere reţele de iluminat public (lucrările se execută în funcţie de solicitările cetăţenilor) – 16.252 de lei.

Citiți și: Breaking. Ce se întâmplă cu contestația arenei OZN. Investiție de 100 milioane €

Valoarea totală a lucrărilor depășește 793.000 de lei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90