930 x122 grota rece

ionica

IONICĂ DETONEAZĂ „BOMBA”: „DE CE SĂ NU POATĂ CANDIDA PENDIUC?”

Răspunzând atacurilor unui posibil candidat al PNL Argeş pentru funcția de primar al Piteştiului, viceprimarul Cornel Ionică a detonat astăzi „bomba” în săptămânala conferință de presă a instituției.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Ionică a vehiculat ipoteza potrivit căreia Tudor Pendiuc, iar nu el, ar urma să candideze de la PSD în alegerile din vara anului 2016 pentru postul de primar.

„Nu sunt preocupat de o campanie electorală. În acest moment nu intenţionez să candidez pentru Primărie… Le mulţumesc celor care mă susţin, dar de ce să nu poată candida domnul primar Tudor Pendiuc? Oricum, dumnealui va decide dacă va face sau nu acest lucru.”, a spus Cornel Ionică. El a adăugat că principalul său scop este acela de a duce la bun sfârşit actualul mandat de viceprimar.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă în 2024 cu taxele și impozitele

Pendiuc este judecat în dosarul „Publitrans”, instrumentat de DNA. De curând a revenit în funcția de primar, după eliberarea lui din arest preventiv și punerea sub control judiciar și după o perioadă de concediu medical. Până la o eventuală condamnare definitivă în justiție Tudor Pendiuc are dreptul legal să candideze.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90