Donaris 930 x 122

întreținere

LUCRĂRI LA ILUMINATUL PUBLIC DIN PITEŞTI

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului face în această perioadă mai multe lucrări de întreținere și de reparații în diverse zone din Pitești.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

De exemplu, în zona blocului F1 de lângă Școala nr. 15 „Adrian Păunescu” din cartierul Găvana SPEP a intervenit cu un laborator mobil autorizat PRAM pentru detectarea defectelor la instalațiile electrice cu scopul de a depista rapid locurile cu probleme. În paralel, sunt aplicate soluții alternative până la remedierea defecțiunilor.

De asemenea, în zona blocurilor L6 din Nord, unde se execută lucrări de lărgire a bulevardului Nicolae Bălcescu, SPEP a găsit soluții alternative pentru asigurarea iluminatului public pe perioada desfășurării lucrărilor.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

Totodată, în această perioadă SPEP Pitești a făcut lucrări de schimbare a corpurilor de iluminat în zona blocurilor P8, P9 și P10 din cartierul Eremia Grigorescu.

În cazul sesizării unor disfuncționalități la iluminatul public, cetățenii sunt rugați să anunțe orice defecțiune la numărul de telefon 0248.212.133 sau la 024.8984, disponibile 24 de ore din 24.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3