Donaris 930 x 122

budeasa

LUCRĂRI MASIVE ÎN BUDEASA

Lucrări masive în Budeasa. În această perioadă, în comuna argeșeană Budeasa au loc lucrări de modernizare și reabilitare la două instituții de învățământ: grădinița din satul Budeasa Mică și Școala Gimnazială Budeasa Mare.

Citiți și: Care pe care? BMW și Volkswagen, impact lângă Pitești

Lucrările la grădinița din Budeasa Mică au demarat în urmă cu o lună. ”Investiția se ridică la aproximativ 450.000 de lei fără TVA, iar banii sunt de la Consiliul Județean Argeș și din fondurile proprii ale Primăriei Budeasa.”, declară pentru ePitești primarul comunei, Nicolae Mihail Rachieru (foto).

În ceea ce privește lucrările la Școala Gimnazială Budeasa Mare, acestea au început acum trei săptămâni. ”Se lucrează la acoperișul școlii, la instalația electrică și la anveloparea termică. Sunt și alte finisaje de făcut. Am reușit să obținem finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, iar investiția este de aproximativ 800.000 de lei.”, precizează primarul comunei Budeasa.

Citiți și: Argeș. Șocant! I-a amenințat și bătut pe polițiștii veniți să-l calmeze la cap!

Potrivit sursei citate, lucrările ar urma să fie finalizate până la începerea anului școlar 2018-2019. ”Ne dorim ca în septembrie să fim gata cu toate lucrările, pentru ca preșcolarii și școlarii să beneficieze de cele mai bune condiții.”, afirmă Nicoalae Mihail Rachieru.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3