NOR CURIER 930X122

lunca argesului

RUȘINOS! DEPLORABIL ÎN PARCUL LUNCA ARGEȘULUI!

Mai mulţi piteșteni care obișnuiesc să se recreeze în parcul Lunca Argeşului din Zăvoi vor să ştie când va fi construit în zonă mult promisul dig de apărare a malurilor râului Argeş. Pentru că nu există un asemenea dig, parcul a fost inundat de două ori.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

„Când se va rezolva problema cu malul rupt de ape din parcul Lunca Argeşului? Dacă acum, când nivelul râului Argeş este scăzut, nu se face, se va face la Sfântul Aşteaptă!”, reclamă indignați, pe bună dreptate, piteștenii într-un mesaj adresat Primăriei. De la surparea malului au trecut nu mai puțin de 2 ani și 3 luni!

Conducerea administraţiei locale piteştene susţine că în câteva zile vor fi deschise ofertele firmelor care vor să construiască digul, urmând să fie desemnat constructorul. Termenele de execuție vor fi stabilite ulterior desemnării. Pentru această investiţie Primăria a alocat suma de 5.000.000 de lei din bugetul local.

Citiți și: Pitești. Pas imens pentru realizare. Ce se întâmplă în Lunca Argeșului

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3