930×122 CUMPANA 5

datorii

MII DE PITEȘTENI, ÎN EXECUTARE SILITĂ. AVERTISMENT DUR, ULTIMATUM

„Având în vedere că o serie de asociații de proprietari nu înțeleg să-și achite contravaloarea consumului de energie termică,

Citiți și: Lista datornicilor va fi publicată cu „nume și prenume” de Fisc

Termo Calor Confort S.A. a transmis somații către o serie de asociații de proprietari care înregistrează debite semnificative și, totodată, prin executor judecătoresc, s-a obținut încuviințarea executării silite într-un număr de 5.208 dosare de executare.

În urma acestor acțiuni, inițiate cu respectarea dispozițiilor legale, Judecătoria Pitești a dispus înființarea popririi pe conturile debitorilor, conform Codului de procedură civilă, art. 729 și art. 780. De asemenea, s-au întreprins măsuri de notare în cartea funciară la OCPI (n.r. – Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară) Argeș pentru imobilele deținute de rău-platnici.

Citiți și: Argeş: Veste bună pentru micii datornici

Având în vedere demersurile făcute cu respectarea termenelor legale, Judecătoria Pitești, în baza art. 666 C.pr.civ., a dispus încuviințarea executării silite, fiind declanșată urmărirea silită împotriva unor debitori pentru recuperarea creanțelor datorate, prin toate modalitățile prevăzute de lege, succesiv ori simultan.

În cazul în care în următoarele cinci zile asociațiile rău-platnice menționate mai jos nu vor face plăți semnificative, Termo Calor Confort S.A. va sista furnizarea serviciilor către acestea (click pe imagine pentru vizualizare):

Majoritatea cazurilor în care se înregistrează debite au la bază neplata facturilor către societatea furnizoare de agent termic de către asociațiile de proprietari, care, pe de altă parte, încasează lunar banii de la membrii asociației.

Rugăm membrii asociațiilor de proprietari care și-au achitat obligațiile către asociație să solicite conducerii asociației să facă dovada plății facturilor către furnizorul de energie termică, spre a nu risca sistarea acestui serviciu”, ne-a informat în urmă cu puțin timp societatea de termoficare a municipalității piteștene.

555×222  MAIA

Comentarii

570×90 MAIA