NOR CURIER 930X122

bloc

MODERNIZAREA BLOCULUI COREMI, FINALIZATĂ

 

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

În data de 03.12.2020, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Modernizare bloc locuințe sociale Coremi”.

Lucrările de reabilitare și modernizare a căminului au fost executate de  S.C. DELTA TERMO CONSTRUCT S.R.L., valoarea totală a acestora fiind de 1.955.142,05 lei inclusiv TVA.
Investiția, finanțată din fonduri nerambursabile, în cadrul proiectului „Integrat! Nu asistat! Dezvoltarea socială și economică a persoanelor defavorizate din sud-vestul municipiului Pitești”, Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 a vizat  îmbunătățirea condițiilor de locuit pentru  200 de persoane, locatari ai blocului de locuințe sociale Coremi.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Pentru fiecare dintre cele 99 de garsoniere a fost extins spațiul de locuit cu 10 mp, a fost extinsă rețeaua electrică interioară în spațiile noi, s-au realizat  lucrări de anvelopare în vederea creșterii eficienței energetice și lucrări de reparații, acolo unde acest lucru a fost necesar.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3