EcoMoto 930×122

budeasa

NUMĂR DE URGENȚĂ ÎN BUDEASA

Număr de urgență în Budeasa. Pentru a veni în sprijinul locuitorilor din Budeasa, Poliția Locală din comună pune la dispoziție publică un număr de telefon non-stop pentru urgențe a căror rezolvare intră în atribuțiile sale: 0753.054.640.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Inițiativa de asigurare a unei linii telefonice care poate fi apelată la orice oră de către cei care se confruntă cu situații de urgență îi aparține primarului comunei, Nicolae Mihail Rachieru (foto).

Locuitorii din Budeasa trebuie să știe că agenții Poliției Locale au atribuții în cazuri de tulburare a liniștii și ordinii publice, în circulația rutieră pe drumurile publice, în domeniul disciplinei în construcții, în privința activităților comerciale și în domeniul evidenței populației.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Programul Poliției Locale Budeasa este de luni până vineri, între orele 8 și 16. Sesizările la sediul Poliției Locale pot fi făcute tot de luni până vineri, în intervalul orar 9 – 15. Totodată, pe timp de noapte, între orele 22 și 6, serviciul de permanență este asigurat de doi agenți.

Dincolo de acest program, indiferent de oră, polițiștii locali vor interveni ori de câte ori va fi primită o sesizare telefonică la numărul 0753.054.640.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90