New Profesional Consult 930 x 122

carantinare

(VIDEO) OFICIAL: AM SCĂPAT DE CARANTINĂ / ANUNŢUL PREFECTULUI, ACUM

Autorităţile din Argeş au decis în urmă cu puţin timp că nu se impune carantinarea în municipiul Piteşti şi nici în celelalte 11 localităţi evaluate.

Citiți și: Noul ministru al Sănătăţii pregăteşte schimbarea măsurilor de carantinare

Prefectul Soare a făcut acum anunţul în faţa Instituţiei: nicio localitate nu îndeplineşte criteriile care ar necesita instituirea carantinării (VIDEO).

Citiți și: ACŢIUNEA PENTRU ANULAREA CARANTINĂRII COMUNEI BĂLILEŞTI, RESPINSĂ

Prefectul Soare a dat de înţeles încă de ieri că nu se aplică măsura carantinării, când a afirmat că „există o singură soluţie, cu trei măsuri: mască, distanţă şi săpun„.

Conducerea CJSU Argeș face apel la argeșeni să respecte măsurile de prevenire (portul măștii în spațiile închise, igiena mâinilor, păstrarea distanței fizice) pentru a împiedica răspândirea virusului și pentru a se evita „soluţia finală” care constă în instituirea carantinei în zonele unde orice alte măsuri au eşuat.

Sperăm ca oamenii să priceapă în al doisprezecelea ceas importanţa respectării acestor măsuri, până la urmă simple şi de bun-simţ.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3