New Profesional Consult 930 x 122

carantină

PREFECTUL, ÎNTREBAT DACĂ INTRĂM ÎN CARANTINĂ / „MASCĂ, DISTANŢĂ ŞI SĂPUN. RESTUL SUNT POVEŞTI”

Autorităţile de la Prefectura Argeş au fost supuse unui tir de întrebări ale jurnaliştilor interesaţi să afle ce se întâmplă în avanpremieră cu localităţile unde a fost anunţată posibilitatea introducerii carantinării zonale.

Citiți și: Noi reguli de intrare în România

Prefectul Soare a spus că „există o singură soluţie, cu trei măsuri: mască, distanţă şi săpun. Restul sunt povești”.

Această afirmaţie, deşi are o tentă care sugerează că nu vom intra în carantină de astăzi, nu exclude posibilitatea de a lua cele mai severe măsuri în cazul în care populaţia judeţului continuă să sfideze sau să încalce regulile.

Citiți și: Hotărâre CJSU Argeș. Alte localități intră în carantină

„Şi cu carantină și fără, tot vor trebui respectate regulile. Asta trebuie să inţeleagă toţi.”, a mai adăugat prefectul.

Ar putea fi o ultimă şansă de care putem beneficia, dacă vrem să ducem o viaţă cât de cât normală şi nu privaţi de libertatea de deplasare ori o libertate condiţionată de hârtii cu declaraţie pe propria răspundere.

Astăzi vor avea loc două întâlniri importante: una cu primarii localităţilor din lista celor aflate în evaluare. O a doua întalnire va fi cu cei din „eşalonul secund”, mai exact primari de localităţi care completează lista până la un număr de 20. Apoi va urma şedinţa CJSU de unde vom afla ce decid autorităţile.

(Foto: descriptiv)

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90