New Profesional Consult 930 x 122

amenda

FUGIT PRIN SAT DIN CARANTINĂ. CÂT L-A COSTAT PE ARGEȘEAN PLIMBAREA

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat marți un bărbat de 31 de ani din aceeaşi localitate, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată.

Citiți și: Amendă de 12 ori mai mare pentru graffitiurile de pe clădiri!

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situația a fost comunicată D.S.P. Argeș și C.J.C.I. Argeș.

„Reamintim că sancțiunile se aplică de către polițiști doar ca urmare a încălcării normelor legale, iar cuantumul acestora se stabilește prin evaluarea obiectivă a fiecărei situații constatate.
În contextul creșterii numărului de infectări, polițiștii argeșeni vă recomandă să conștientizați importanţa, pentru întreaga comunitate, a măsurilor necesare, precum şi efortul comun pentru limitarea riscului de răspândire a infectiei cu Coronavirus. Abordarea constantă a unei conduite preventive, responsabile, de către fiecare persoană, pentru a limita riscul de infectare, care va fi urmat de riscul de a transmite şi apropiaţilor această afecţiune”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Șofer din Sibiu, amendat de polițiștii argeșeni cu peste 4.000 de lei

Foto descriptiv: Poliția Română

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3