NOR CURIER 930X122

amenda

FUGIT PRIN SAT DIN CARANTINĂ. CÂT L-A COSTAT PE ARGEȘEAN PLIMBAREA

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat marți un bărbat de 31 de ani din aceeaşi localitate, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situația a fost comunicată D.S.P. Argeș și C.J.C.I. Argeș.

„Reamintim că sancțiunile se aplică de către polițiști doar ca urmare a încălcării normelor legale, iar cuantumul acestora se stabilește prin evaluarea obiectivă a fiecărei situații constatate.
În contextul creșterii numărului de infectări, polițiștii argeșeni vă recomandă să conștientizați importanţa, pentru întreaga comunitate, a măsurilor necesare, precum şi efortul comun pentru limitarea riscului de răspândire a infectiei cu Coronavirus. Abordarea constantă a unei conduite preventive, responsabile, de către fiecare persoană, pentru a limita riscul de infectare, care va fi urmat de riscul de a transmite şi apropiaţilor această afecţiune”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Se schimbă Codul Rutier! Noi amenzi!

Foto descriptiv: Poliția Română

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90