New Profesional Consult 930 x 122

carantină

Argeș: Doi consăteni aflați oficial în carantină au fost găsiți la cârciumă

Doi bărbați din Mușătești, Argeș, în vârstă de 49, respectiv 45 de ani, plasați oficial în izolare, au fost găsiți de către polițiști la un bar de pe raza comunei.

Citiți și: Anunțul momentului. Bolnavii COVID vor sta mai puțin în izolare

Aceștia nu purtau mască de protecție, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbații nu au respectat măsura carantinării.

În ziua de 4 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat doi bărbați, de 49 de ani, și 45 de ani, ambii din Mușătești, care nu a respectat măsura izolării/carantinării la locația aleasă.

Citiți și: Câmpulungean întors din Austria, prins de jandarmi beat, pe stradă, în loc să stea în izolare

Ca urmare a celor constatate, cei doi au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare de 2.000 de lei, iar situația a fost comunicată la D.S.P. Argeș.”, transmite IPJ Argeș.

Încă un bărbat care nu a respectat măsura izolării/carantinării la o locație aleasă a fost depistat în ziua de 3 septembrie a.c. de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni.

Și în cazul lui a fost aplicată o amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situația a fost comunicată la D.S.P. Argeș.

Foto descriptiv: bzi.ro

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441