930 x122 grota rece

carantină

Argeș: Doi consăteni aflați oficial în carantină au fost găsiți la cârciumă

Doi bărbați din Mușătești, Argeș, în vârstă de 49, respectiv 45 de ani, plasați oficial în izolare, au fost găsiți de către polițiști la un bar de pe raza comunei.

Citiți și: Vești bune! Se dau bani de la stat!

Aceștia nu purtau mască de protecție, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbații nu au respectat măsura carantinării.

În ziua de 4 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat doi bărbați, de 49 de ani, și 45 de ani, ambii din Mușătești, care nu a respectat măsura izolării/carantinării la locația aleasă.

Citiți și: Ce ne MAI pregătesc autorităţile: Intri în carantină chiar dacă eşti vaccinat

Ca urmare a celor constatate, cei doi au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare de 2.000 de lei, iar situația a fost comunicată la D.S.P. Argeș.”, transmite IPJ Argeș.

Încă un bărbat care nu a respectat măsura izolării/carantinării la o locație aleasă a fost depistat în ziua de 3 septembrie a.c. de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni.

Și în cazul lui a fost aplicată o amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situația a fost comunicată la D.S.P. Argeș.

Foto descriptiv: bzi.ro

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90