Donaris 930 x 122

izolare

Au ”evadat” din izolare și au plecat la plimbare prin Pitești

Ziua de 4 august a fost ziua „evadării” din carantină.

Citiți și: Vești bune! Se dau bani de la stat!

Pe raza municipiului Pitești, polițiștii au depistat și au sancționat mai multe persoane care nu au respectat măsura izolării, respectiv a carantinării la adresa de domiciliu, astfel:

– În ziua de 04 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au depistat doi bărbați, de 47 de ani, din localitatea Singureni, județul Giurgiu, respectiv din Pitești, precum și o femeie de 51 de ani, din localitatea Lunca Corbului, care nu au respectat măsura izolării sau carantinării la adresa de domiciliu.

Citiți și: Argeș: Doi consăteni aflați oficial în carantină au fost găsiți la cârciumă

– De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, au depistat în trafic un bărbat, de 27 de ani, din Pitești, care nu a respectat măsura izolării sau carantinării la adresa de domiciliu, ca urmare a revenirii dintr-o țară pentru care se instituie o asemenea măsură.

– O altă situație de încălcare a măsurii de izolare a fost constatată de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, care efectuau verificarea la domiciliu a persoanelor care au instituite astfel de măsuri, în privința unei femei de 27 de ani, din Pitești.

Ca urmare a celor constatate, toate persoanele care nu au respectat izolarea sau carantinarea la adresa aleasă au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș, respectiv Giurgiu.

Foto: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3