930×122 POSADA 5

izolare

Au ”evadat” din izolare și au plecat la plimbare prin Pitești

Ziua de 4 august a fost ziua „evadării” din carantină.

Citiți și: Vești bune! Se dau bani de la stat!

Pe raza municipiului Pitești, polițiștii au depistat și au sancționat mai multe persoane care nu au respectat măsura izolării, respectiv a carantinării la adresa de domiciliu, astfel:

– În ziua de 04 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au depistat doi bărbați, de 47 de ani, din localitatea Singureni, județul Giurgiu, respectiv din Pitești, precum și o femeie de 51 de ani, din localitatea Lunca Corbului, care nu au respectat măsura izolării sau carantinării la adresa de domiciliu.

Citiți și: Argeș: Doi consăteni aflați oficial în carantină au fost găsiți la cârciumă

– De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, au depistat în trafic un bărbat, de 27 de ani, din Pitești, care nu a respectat măsura izolării sau carantinării la adresa de domiciliu, ca urmare a revenirii dintr-o țară pentru care se instituie o asemenea măsură.

– O altă situație de încălcare a măsurii de izolare a fost constatată de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, care efectuau verificarea la domiciliu a persoanelor care au instituite astfel de măsuri, în privința unei femei de 27 de ani, din Pitești.

Ca urmare a celor constatate, toate persoanele care nu au respectat izolarea sau carantinarea la adresa aleasă au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș, respectiv Giurgiu.

Foto: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90