Donaris 930 x 122

carantină

ARGEȘ: O FEMEIE ȘI COPILUL EI, DE 6 ANI, PLASAȚI ÎN CARANTINĂ FORȚATĂ

Instituția Prefectului anunță că în ultimele 24 de ore angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale, Armatei și ai altor structuri au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19 în județul Argeș.

Citiți și: Vești bune! Se dau bani de la stat!

Au fost verificate 220 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

„A fost aplicată o sancțiune de 2.000 de lei unei femei de 36 de ani, din nordul județului, care nu a respectat măsura izolării la domiciliu. În izolare ar fi trebuit să stea și un minor de 6 ani, împreună cu femeia. Aceasta nu a fost găsită la domiciliul declarat, ci în fața unei beninzării, fiind preluată de un echipaj ISU și plasată în carantină instituționalizată, împreună cu minorul.

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

De asemenea, bărbatul cu care se afla la momentul depistării a fost sancționat cu 500 de lei pentru adresare de injurii, deoarece a devenit recalcitrant la apariția echipajului de Jandarmerie”, informează Instituția Prefectului.

Minorul, un băiețel, este fiul femeii, iar bărbatul amendat – fratele acesteia. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3