930×122 CAPRA 5

amenda

2 MINORI DIN ARGEȘ AU FUGIT DIN IZOLAREA LA DOMICILIU

Instituția Prefectului Argeș a informat cu puțin timp în urmă: „În ultimele 24 de ore structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Ministerului Apărării Naționale și polițiștii locali au acționat, în sistem integrat, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19 în județul Argeș.

Citiți și: Amendă de 12 ori mai mare pentru graffitiurile de pe clădiri!

Au fost verificate 362 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Jandarmii care efectuau verificări au constatat că două persoane minore nu se află la adresa declarată, ele fiind depistate la o altă adresă. Este vorba despre un băiat de 10 ani și o fată de 17 ani, aceasta din urmă fiind sancționată cu o amendă de 1.000 de lei. Nu s-a stabilit încă dacă cei doi minori vor fi plasați în carantină.

Au fost date 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei, unor persoane care nu au respectat măsurile referitoare la restricționarea circulației. A fost dat și un avertisment.

Citiți și: Șofer din Sibiu, amendat de polițiștii argeșeni cu peste 4.000 de lei

A fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și abuz în serviciu pentru trei cadre medicale care au refuzat delegarea la Spitalul Municipal Câmpulung (n.r. – AICI, subiectul pe larg)”. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90