NOR CURIER 930X122

amenda

UN ARGEȘEAN ȘI-A ALUNGAT DIN CASĂ SOȚIA OBLIGATĂ SĂ INTRE ÎN CARANTINĂ DUPĂ CE A REVENIT DIN STRĂINĂTATE

 

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

De frica izolării și a riscului de a se îmbolnăvi, un bărbat din Argeș a refuzat să-și mai primescă în casă soția obligată să intre în carantină după ce a revenit din străinătate.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitoare la o persoană aflată sub măsura izolării sau carantinării, căreia i-ar fi fost refuzat accesul în locuinţa comună, vă comunicăm următoarele:

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

În ziua de 16 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi despre o stare conflictuală, dintre o persoană aflată sub măsura carantinării la domiciliu şi soţul acesteia.

Din verificări s-a stabilit că o femeie aflată sub măsura carantinării din data de 14 decembrie a.c., ca urmare a revenirii dintr-o ţară pentru care este insituită acestă măsură, a avut discuţii contradictorii cu soţul acesteia, de 51 de ani, din Piteşti, care nu a mai fost de acord ca aceasta să continue să locuiască pe perioada măsurii la această adresă, motivare sub care a alungat-o din locuinţă”, precizează IPJ Argeș.

Situaţia a fost adusă la cunoştinţa DSP Argeş, către care a fost înaintată solicitarea persoanei în cauză pentru carantină instituţionalizată.

Totodată, în urma verificărilor, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de convieţuire socială.

Foto descriptiv: FB Politia Română

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90