930×122 POSADA 5

amenda

UN ARGEȘEAN ȘI-A ALUNGAT DIN CASĂ SOȚIA OBLIGATĂ SĂ INTRE ÎN CARANTINĂ DUPĂ CE A REVENIT DIN STRĂINĂTATE

 

Citiți și: Șoferii sunt vizați de amenzi de până la 3.000 de lei

De frica izolării și a riscului de a se îmbolnăvi, un bărbat din Argeș a refuzat să-și mai primescă în casă soția obligată să intre în carantină după ce a revenit din străinătate.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitoare la o persoană aflată sub măsura izolării sau carantinării, căreia i-ar fi fost refuzat accesul în locuinţa comună, vă comunicăm următoarele:

Citiți și: Amendă de 50.000 de euro dacă nu renovezi casa

În ziua de 16 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi despre o stare conflictuală, dintre o persoană aflată sub măsura carantinării la domiciliu şi soţul acesteia.

Din verificări s-a stabilit că o femeie aflată sub măsura carantinării din data de 14 decembrie a.c., ca urmare a revenirii dintr-o ţară pentru care este insituită acestă măsură, a avut discuţii contradictorii cu soţul acesteia, de 51 de ani, din Piteşti, care nu a mai fost de acord ca aceasta să continue să locuiască pe perioada măsurii la această adresă, motivare sub care a alungat-o din locuinţă”, precizează IPJ Argeș.

Situaţia a fost adusă la cunoştinţa DSP Argeş, către care a fost înaintată solicitarea persoanei în cauză pentru carantină instituţionalizată.

Totodată, în urma verificărilor, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de convieţuire socială.

Foto descriptiv: FB Politia Română

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Donaris 570×90