930X122 MAIA

carantină

Ce ne MAI pregătesc autorităţile: Intri în carantină chiar dacă eşti vaccinat

Premieră: Intri în carantină chiar dacă eşti vaccinat.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

În contextul anunţului despre cea mai rezilientă tulpină a noului coronavirus, autorităţile din România pregătesc măsuri care vor avea impact inclusiv în rândul persoanelor vaccinate.

Astfel, se va stabili o nouă listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat, iar persoanele care vin în ţară din aceste zone (cum este, în prezent, Africa de Sud – ţara de unde a plecat noua tulpină) ar urma să intre în carantină chiar dacă sunt vaccinate.

Citiți și: Complicații în urma vaccinării, tânără moartă. Despăgubiri de mii de euro

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat în urmă cu puţin timp că încă nu s-a luat o decizie oficială, dar pune populaţia în gardă şi afirmă că este foarte probabil să se impună acest lucru.

Totodată, autorităţile anunţă că sunt cu ochii pe recomandările OMS care, dacă este să le judecăm la rece, se cam bat cap în cap.

Pe de o parte, specialiştii vorbesc despre faptul că actualele vaccinuri nu ar mai fi eficiente în faţa acestei noi tulpine. Pe de alta, îndeamnă oamenii să se vaccineze şi să facă imediat cum devin eligibili doza „booster”.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

20 de comentarii

  • Vasile spune:

    Bună ziua.vaucher ul ala ptr vaccinare se mai da? M am vaccinat în octombrie

  • Ionut spune:

    Murea moare si tie iti arde de voucher. Te ai vaccinat sa nu mori, nu pt voucher…vai mama ta!

  • Eu spune:

    Vasile, așteaptă sa îți iei ajutorul de înmormântare, este mult mai mare

  • Gogu spune:

    Da, ti-l da la a 7-a doza
    Ti le da atunci si pe cele din urma, daca mai traim pana atunci 🤣

  • Tildau spune:

    Voucherul este electronic, il mentionati unde doriti sa il folositi , codul este : voucherankur . De asemenea mai e valabil si vouchermilmoi . Valabil doar pt vaccinati, sanatate !

  • Neculai spune:

    Se va da colivã!

  • Cristiana spune:

    Doamne câtă prostie în tara asta….auzi și tu s-a vaccinat ca să primească voucher….hal de romani prostiți de jegurile astea penale….

  • Oana spune:

    Poate omul nu s-a vaccinat pt voucher dar dacă statul profita de noi de ce sa nu profite si alții de stat. Ne obligați sa ne vaccinați dar….. Eu una m-am vaccinat acum o luna si ceva si mi-am vz moartea cu ochii in luna asta.

  • Badea Adrian spune:

    Atunci ce sa facem ,cei care ne- am vaccinat?
    Sa renuntam la vaucere si sa puna mana pe ele hotii?Si asa s- a furat destul in aceasta tara.Justitia sa- si faca datoria pentru ce sunt platiti si sa le confiste averile smecherilor care au furat.

  • Miss spune:

    Chiar daca ati facut vaccin, se considera nul daca nu il faci si pe urmatorul. Si tot asa pana in 2023 va fi.

  • Ghelbere Danut spune:

    Am colegi care au familiile in Africa…au spus ca la ei nu se poarta masca,nu sunt restrictii si…nu este covid…Au gasit o alta ,,tulpina,, mult mai periculoasa,ca sa bage spaima in populatie si sa se vaccineze…

  • anna spune:

    tildau….ce taran esti…..se vede educatia….no comment

  • Traian Iosub spune:

    Nu judec vaccinatii, dar, nu inteleg cum te poti vaccina, pentru ca Guvernul si Mass media spun ca e bun? Sau, pentru a putea merge la restaurant, sau la Mall, sau oriunde? Sau, pentru a primi trei mici, sau un voucher? Oameni buni, chiar nu va pasa de viata voastra?

  • vdcd spune:

    Cam cat tre’ sa fii de imbecil sa crezi ca asta se va termina vreodata?

  • Adin D. spune:

    Traiane,se vede ca nu ai inteles nimic..,nu guvernul a spus sa te vaccinazi,ci medicii si oamenii de stiinta,pentru a-ti proteja cât de cât viata ta daca nu pe a altora.dar dacă asta e atât de greu de inteles atunci…,nu rămâne decât cum a spus Tudor Gheorghe!!…

  • Cucu spune:

    Cu ce sa incep? Fratucule, varule sau romane? Serios …pb postarea mea nu o sa vada ochii zilei.

    In ce sa mai credem ? Mai multe minciuni si. ?

  • Chiran spune:

    Nu este nici o gripa guvernul minte in contininuare anglia nu are corona virus 19 de ce . A iesit din uniunea europeana daia nu are .china nu are nu va intrebati de ce

  • Mjh spune:

    Doamne dar au băgat idioții ăștia frica în voi grozav ce lume tâmpită eu cred că mai mulți muriți de stres și de prostie în ultima vreme. Eu vreau sa mor nevaccinat sa vad ma poate obliga cineva să mă vaccinez? Cât am de trăit atât trăiesc dar nici pe placul javrelor nu fac. Sunt om liber nu cobaii lor dar abia acum se vede în ce țară trăim și ce unit suntem fiecare pentru el și dacă ne mai gândim și pa istorie tot un capăt a fost și în trecut doar case zice că au fost la viteji mamă doamne doar abureala și proștii.

  • Vintila Marius spune:

    Se vede ca televizorul a înnebunit poporul, Sa spui asemenea idioțenii ca ai luat vaucher sa nu îl fure guvernanții și sa mergi la vaccinare în contextul în care nimeni nu garantează acest vaccin și nimeni nu spune cate mai trebuie sa mai facem, asta spune totul despre nivelul de educație a unora și asta spune totul cum ajung asemenea idioți la conducerea tarii ( parlamentari ma refer)…tragic foarte tragic…

  • Remus spune:

    M-am vaccinat sa am acces la mall restaurant unde vreau eu sa merg

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90