930 x122 grota rece

vaccinare

Vali Porcișteanu, imaginea campaniei de vaccinare „drive-through” în Argeș

Campionul național la raliu, Vali Porcișteanu , imaginea campaniei de vaccinare la centrul de tip drive-through, anunță Prefectura Argeș.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

„Vali Porcișteanu îi îndeamnă pe argeșeni să meargă să se imunizeze. Metoda drive-through este comodă, se așteaptă în mașină și se eliberează, pe loc, adeverința de vaccinare.

 

Citiți și: Complicații în urma vaccinării, tânără moartă. Despăgubiri de mii de euro

 

 

„Fii tu cel care decide direcția în viața ta. Mergi la centrul drive-through în acest weekend și vaccinează-te! În parcarea VIVO! Pitești. Sunt Vali Porcișteanu. Și eu m-am vaccinat și pot conduce acum spre orice destinație” – a transmis pilotul.

Vali Porcișteanu este cel mai tânăr Campion Național Absolut din istoria Campionatului Național de Raliuri al României.

Centrul de vaccinare drive-through va fi deschis de sâmbătă dimineața de la ora 8 până la miezul nopții și duminică, în același interval orar.

Vor fi două fluxuri de imunizare la care se poate alege între serurile Pfizer sau Johnson&Johnson. Există o zonă post-vaccinare unde se va aștepta minim 15 minute, sub supravegherea unui cadru medical.
Argeșul se vaccinează!”, a transmis Prefectura într-un comunicat.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • M.D. spune:

    Urâtă imagine !

  • Vlad spune:

    Act medical in parcare, recomandat de un pilot de raliu mediocru, de care nu știe nimeni dincolo de granițe. Ce urmează, un blow job pe centura? Se alege praful de lumea asta

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90