Donaris 930 x 122

vaccinare

Precizări despre vaccinarea la centrul de tip drive-through

În acest weekend, în județul Argeș, va avea loc un maraton de vaccinare de tip drive-through. Toți argeșenii care doresc să se imunizeze vor găsi echipe medicale în parcarea centrului comercial VIVO, până la miezul nopții. 

Citiți și: Prima femeie care s-a vaccinat în România a rămas însărcinată şi are acum o fetiţă

PRECIZĂRI ÎN CEEA CE PRIVEȘTE VACCINAREA LA ACEST CENTRU:

Vaccinarea va fi făcută în condiții ce îndeplinesc toate cerințele unui act medical. Va fi asigurată de cadre ale Spitalului de Pediatrie Pitești care au participat și la alte acțiuni de vaccinare, așadar au experiență.

Cei care vor dori imunizare pot alege între vaccinul Pfizer sau Johnson&Johnson, dacă sunt la prima doză.

Citiți și: Harta vaccinării în Argeş. Cum stăm faţă de restul judeţelor din ţară

Sunt așteptate și persoanele care au nevoie de rapel sau doza 3 la vaccinul Pfizer”, afirmă doctorul Tudor Ionescu, coordonatorul centrului de vaccinare drive-through.

De reținut:
• Buletinul este obligatoriu;

• Va exista un traseu de deplasare de la intrare la punctul de triaj urmat de zona de vaccinare și apoi de post-vaccinare;

• Nicio persoană vaccinată nu va pleca imediat. Zona post-vaccinare este o zonă de așteptare în care toți cei imunizați vor fi supravegheați minim 15 minute. Persoanele vor rămâne în autoturisme, în locuri ce au fost deja stabilitate ca parte din traseu. Supravegherea va fi făcută de personal medical;

• Adeverința de vaccinare va fi eliberată pe loc;

• Certificatul digital după vaccinare se validează după 10 zile de la vaccinarea cu schema completă;

• După ora 22 este necesară Declarația pe propria răspundere din care să reiasă că persoana se deplasează în scopul vaccinării, lucru încadrat la asistență medicală;

Centrul de tip drive-through va fi deschis sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 8 la ora 24 și duminică, 14 noiembrie, în același interval orar.

Foto descriptiv: Digi24

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441