New Profesional Consult 930 x 122

vaccinare

Echipe mobile de vaccinare în mai multe localităţi din Argeş

Echipe mobile de vaccinare în mai multe localităţi din Argeş. Prefectul Radu Perianu anunţă un nou „maraton” în mai multe localităţi din Argeş.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

Vor fi echipe mobile în Pitești, Ștefănești, Poienarii de Argeș, Albeștii de Argeș, Tigveni, Arefu, Schitu Golești și Lerești.

Programul complet este următorul:

1. Sâmbătă- echipe mobile la Ștefănești, Liceul Dinu Brătianu și la Lerești, în cadrul Căminului Cultural.

Citiți și: Complicații în urma vaccinării, tânără moartă. Despăgubiri de mii de euro

2. Duminică- echipe mobile la Ștefănești,Liceul Dinu Brătianu, Poienarii de Argeș la Căminul Cultural, Albeștii de Argeș în cadrul Căminului Cultural, Tigveni, la sediul Primăriei și Arefu, de asemenea la sediul Primăriei.

„În această săptămână, echipe mobile au vaccinat personalul din mai multe societăți, primării și instituții, respectiv: Ereea, Confarg, Steinel, ISU Argeș, primăria Șuici, primăria Brăduleț. La Pitești, se vaccinează în cadrul Centrului de Vaccinare din Bulevardul Eroilor în program de 12 ore.

Vă rugăm să ne sprijiniți în continuare în campania de vaccinare. Imunizarea este singura soluție pe termen lung pentru a depăși această criză”, precizează Prefectura.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90