New Profesional Consult 930 x 122

vaccinare

Bani serioşi pentru vaccinare, oferiţi de o firmă privată angajaţilor

Managerul unei companii din Germania a anunțat că oferă bonus angajaților care se vaccinează. Acesta promite o recompensă impresionantă, de 5.000 de euro, scrie digi24.ro.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

Omul de afaceri şi-a făcut toate socotelile: dacă toţi cei 550 de angajaţi nevaccinaţi acceptă „provocarea”, va plăti o sumă totală de aproximativ 2,7 milioane euro.

Deşi pare o sumă greu de digerat, managerul spune că ar avea pierderi mai mari dacă angajații s-ar îmbolnăvi de COVID-19 și nu ar mai veni la muncă o perioadă.

Citiți și: Complicații în urma vaccinării, tânără moartă. Despăgubiri de mii de euro

5.000 de euro este, fără doar şi poate, o sumă provocatoare pentru cei care au rămas neclintiţi pe baricada antivaccin.

În România, un număr semnificativ de persoane au decis să se vaccineze fiindcă bonusul de la stat, 10 tichete de masă (echivalentul a 100 de lei), le-a picat bine în buzunar.

La nivelul judeţului Argeş, tichetele respective s-au epuizat rapid şi au fost cozi la centrele de vaccinare din marile oraşe, mai cu seamă în Piteşti.

Detalii, AICI.

(Foto: descriptiv / Sursa: digi24.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90